Kuchyňská škrabka s dřevěnou rukojetí
Kód: E1230Související produkty
Forma na puding se výborně hodí pro přípravu pudingů, aspiků, dezertů atd. Forma není vhodný do myčky nádobí.
Manuální lis na citrusy s odměrkou a víčkem ocení každá správná hospodyňka.
Kartáč na mytí nádobí nebo na čištění těžce přístupných otvorů. Vhodný do každé domácnosti.
Těsnící zátka nejen na pivové láhve.
Bezpečné uložení vašich vajec nabídce toto praktické plastové plato na 30 ks vajíček.
Kartáč na mytí nádobí nebo na čištění těžce přístupných otvorů. Vhodný do každé domácnosti.
Nadčasový pomocník do každé kuchyně. Kulatý kráječ na vařené brambory, vajíčka a zeleninu. Ideální pomůcka pro přípravu bramborového salátu.
Cedník se extrémně rychle a snadno skládá a rozkládá, díky čemuž ho zvládne používat každý. Ve složeném stavu zabírá velmi málo místa. Teplota, při které ho lze použít, je -10...
Kartáč na mytí nádobí nebo na čištění těžce přístupných otvorů. Vhodný do každé domácnosti.
Vynikající pomůcka pro přípravu všech druhů mas. Tanderizer v mase vytvoří teplotní kanálky, díky kterým se maso lépe a rychleji propeče.
Dřevěný váleček na těsto bude v kuchyni vaším věrným pomocníkem.
Tato unikátní zkumavka zajišťuje tichý proces kvašení nápojů, díky plynulejšímu uvolňování částic oxidu uhličitého během fermentace. Trubička je velmi praktická, protože se...
Detailní popis produktu
Velmi ostrá kuchyňská škrabka s dřevěnou rukojetí.
Vhodná pro loupání zeleniny a ovoce.
Individuální přístup
Ověřený eshop
Podle recenzí většina našich zákazníků doporučuje nákup na našem e-shopu. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně.Odesíláme do 24 h.
Produkty kvalitně zabalíme. Pokud nakupujte křehké zboží, dbáme na to, aby produkt byl bezpečně zabalený. Nechte si balíček doručit až domů.Podpora nadace
Každým nákupem na našem eshopu www.eprodoma.cz podpoříte nadaci Dobrý anděl (www.dobryandel.cz) a naší chráněnou dílnu.Doplňkové parametry
Kategorie: | Škrabky |
---|---|
Hmotnost: | 0.028 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.