Bimetalový teploměr na pečení

Kód: 15709
Novinka
Neohodnoceno
Značka: Maxo
68 Kč
Skladem (>13 ks)
Můžeme doručit do:
6.3.2024
Možnosti doručení

Vynikající analogový teploměr nejen do udírny - má široké využití v gastronomii, jak pro domácí použití, tak v restauracích i v potravinářství. Teplotu pečeného masa (nebo jiného pokrmu) můžete snadno zkontrolovat a zajistit tak jeho vynikající kvalitu. Teploměr je bez rtuti, což zajišťuje bezpečné použití. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bezpečné použití - teploměr neobsahuje rtuť!

Teploměr byl  navržen tak, aby byl pro uživatele zcela bezpečný, toxická rtuť byla nahrazena patentovanou složkou – galinstanem. Zcela netoxické a šetrné k životnímu prostředí.

Na číselníku jsou symboly pro pečení konkrétních druhů masa!

Má velmi praktické symboly pro optimální teplotu pečení pro konkrétní druh masa (např. hovězí, jehněčí, drůbež atd.). 

Sada obsahuje krytku pro schování sondy

Sada obsahuje krytku pro schování sondy, kterou lze použít i pro její podepření - má praktický "klip" jako v propisce.

Specifikace

  • Rozsah měření: 0-120 stupňů Celsia
  • Rozměry (délka / šířka): 11 x 5,2 cm
  • Délka vpichu: 11 cm
  • Hmotnost: 35g
Bimetalový teploměr na pečení

Individuální přístup

Pokud máte dotaz, nebojte se zavolat nebo napsat. Rádi Vám poradíme a pomůžeme s výběrem zboží. obchod@eprodoma.cz
Bimetalový teploměr na pečení

Ověřený  eshop

Podle recenzí většina našich zákazníků doporučuje nákup na našem e-shopu. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně.
Bimetalový teploměr na pečení

Odesíláme do 24 h.

Produkty kvalitně zabalíme. Pokud nakupujte křehké zboží, dbáme na to, aby produkt byl bezpečně zabalený. Nechte si balíček doručit až domů.
Bimetalový teploměr na pečení

Podpora nadace

Každým nákupem na našem eshopu www.eprodoma.cz podpoříte nadaci Dobrý anděl (www.dobryandel.cz) a naší chráněnou dílnu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Teploměry
Hmotnost: 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: