Mlýnek na maso č.8 litina
Kód: 034G11Související produkty
Lis na těsto využijete jak při pečení nejrůznějších sušenek, tak pro zdobení dortů či chlebíčků
PVC zátka na demižon s otvorem pro fermentační trubku (ze skla nebo plastu).
Každá skvělá hospodyňka, která chce vytvářet báječné pečené dobroty a potřebuje do svého kuchyňského vybavení váleček na těsto, které jí v tom hravě pomůže.
Dřevěná palička na maso s kovovými klepadly bude v kuchyni váš nepostradatelný pomocník.
Praktická šablona na výrobu pelmeňů a raviol.
Kartáč na mytí nádobí nebo na čištění těžce přístupných otvorů. Vhodný do každé domácnosti.
Kartáč na mytí nádobí nebo na čištění těžce přístupných otvorů. Vhodný do každé domácnosti.
Plastová zdobička dortů s 8 nástavci, díky kterým lze změnit tvar nanášeného krému.
Praktická zdobička, která je vhodná především na jemné zdobení perníčků, dortů, vánočního cukroví a pro zdobení lahůdkářských výrobků majonézou. Sada obsahuje dvě zdobičky a dva...
Kartáč na mytí nádobí nebo na čištění těžce přístupných otvorů. Vhodný do každé domácnosti.
Šlehací metla soudková je výborný pomocník při šlehání sněhu.
Detailní popis produktu
Mlýnek na maso s upínacím mechanismem
Mlýnek na maso s upínacím mechanismem a dřevěným madlem kličky
Mlýnek je vyroben z kvalitní litiny
Snadné čistění díky možnosti kompletního rozebrání
Jednoduché složení
Materiál: Hliník
Barva: stříbrná
Rozměr: O 7,5 cm; výška 20,5 cm; šířka 19 cm
Individuální přístup
Ověřený eshop
Podle recenzí většina našich zákazníků doporučuje nákup na našem e-shopu. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně.Odesíláme do 24 h.
Produkty kvalitně zabalíme. Pokud nakupujte křehké zboží, dbáme na to, aby produkt byl bezpečně zabalený. Nechte si balíček doručit až domů.Podpora nadace
Každým nákupem na našem eshopu www.eprodoma.cz podpoříte nadaci Dobrý anděl (www.dobryandel.cz) a naší chráněnou dílnu.Doplňkové parametry
Kategorie: | Mlýnky a strojky |
---|---|
Hmotnost: | 2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.